Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelsk far og to døtre skadet i terrorangrep i Judea og Samaria – Hamas-terrorist arrestert

Sikkerhetsstyrker ved et terrorangrep på Vestbredden 15. november 2022. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Tidligere i dag ble Elroi Kapach (35) og døtrene hans, Rachel (9) og Avigayil (14) skadet i et bilterrorangrep i Tekoa-krysset. Nå er en Hamas-terrorist arrestert i PA-kontrollerte Hebron.

Israel har opplevd en bølge av terror i lang tid – bare i perioden juni 2022 til juni 2023 har 52 israelere betalt med livet for palestinsk terror.

I dag ble 35 år gamle Elroi og døtrene hans, 9 år gamle Rachel og 14 år gamle Avigayil alvorlig såret nær Tekoa-overgangen i Judea og Samaria (Vestbredden) av terrorister, skriver Yediot Ahronot.

Elroi kjørte bil med døtrene sine da han ble skadet av splinter.

Sikkerhetsstyrker leter etter terroristene.

Israels ambulansetjeneste Magen David Adom (MDA) var raskt på stedet og ga førstehjelp til terrorofrene.

Ifølge den foreløpige etterforskningen skjøt flere terrorister fra bilen sin. Minst en av terroristene gikk ut av bilen og åpnet ild.

Israelske sikkerhetsstyrker bruker sikkerhetskameraopptak og andre metoder for å fange terroristene og stoppe dem før de kan rømme til en av de nærliggende landsbyene eller Hebron.

Det er satt opp mange veisperringer og beboere oppfordres til å unngå området.

Leder for Gush Etzion regionale råd, Shlomo Naaman, sa at det ikke har vært noen terrorangrep i området på flere år. Naaman la til: – Det har vært en forferdelig morgen med vanskelige nyheter. Vi ønsker rask bedring til de skadde og styrker sikkerhetsstyrkene som raskt vil nå terroristene og stoppe dem. Vi vil ikke overgi oss til terroren som prøver å drepe oss og drive oss ut av landet vårt.

Den iranskstøttede terrorgruppen Hamas, som kontrollerer Gaza, hyllet terrorangrepet og oppfordret terrorister til å utføre flere terrorangrep. Hamas, som står på flere internasjonale terrorlister, anerkjenner ikke Israels rett til å eksistere og har erklært sitt mål om å utslette den jødiske staten.

Oppdatering: En Hamas-terrorist har blitt arrestert i den PA-kontrollerte byen Betlehem i Judea og Samaria. Israel Defense Forces (IDF) opplyser: – IDF og grensepolitiet har i samarbeid med Shin Bet arrestert terroristen som er mistenkt for å stå bak terrorangrepet tidligere i dag, skriver i24NEWS

Klippet viser skuddvekslinger mellom IDF og Hamas-terroristen som hadde barrikadert seg i en moske:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart