Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israeler i 20-årene døde etter bilterror

Israelske soldater ved åstedet for terrorangrepet 31. august 2023. (Foto: Flash90)
Flere israelere ble skadet da en palestinsk terrorist kjørte over dem. Det har vært flere terrorangrep de siste dagene.

Seks personer ble skadet da en palestinsk terrorist kjørte ned flere personer som gikk langs veien ved et kontrollpunkt mellom Israel og Vestbredden, ikke langt fra den sentrale israelske byen Modiin.

Terrorangrepet skal ha skjedd på israelsk side av kontrollpunktet.

En mann i 20-årene ble kritisk skadet i angrepet. Han døde senere av skadene. I tillegg ble en annen alvorlig skadet. En palestinsk tenåring ble også lettere skadet i hendelsen. I tillegg ble et 25 år gammelt israelsk par lettere skadet da bilen deres ble truffet av angriperen.

Den palestinske terroristen stakk fra stedet etter angrepet, men ble skutt og stoppet av israelske sikkerhetsstyrker rundt 7 kilometer unna. Ifølge det israelske politiet hadde palestineren arbeidstillatelse i Israel.

Noen timer tidligere, natt til torsdag, var det et annet terrorangrep. En israelsk offiser og tre soldater ble skadet da en større bombe gikk av i nærheten av Nablus. Soldatene var på stedet for å sørge for sikkerheten til jødiske pilegrimer, som skulle besøke helligdommen Josefs grav.

En av soldatene ble moderat skadet, mens de andre ble lettere skadet.

Det har vært flere terrorangrep mot israelske soldater og sivilpersoner de siste dagene. Natt til onsdag 30. august ble en israeler i 20-årene moderat skadet da han ble knivstukket i ryggen mens han ventet på bybanen utenfor Gamlebyen i Jerusalem.

Den palestinske terroristen, som bare var 14 år gammel, ble skutt av en sikkerhetsvakt på stedet. Den unge terroristen døde av skadene.

Tidligere på dagen ble en israelsk soldat lettere skadet da en palestinsk mann forsøkte å kjøre ned soldater nær Hebron på Vestbredden.

Siden nyttår er 35 personer blitt drept i palestinske terrorangrep.

En israelsk mann ble moderat skadet etter å ha blitt knivstukket ved et av stoppene langs bybanen i Jerusalem 30. august 2023. Den palestinske terroristen ble skutt og drept på stedet. (Foto: Flash90)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart