Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– 2023 er ikke 1943. Vi er de samme jødene, men vi er ikke lenger forsvarsløse

Israels forsvarsminister Yoav Gallant i videomøte med forsvarsministere fra 31 NATO-land. (Foto: Forsvarsdepartementet)
Israels forsvarsminister Yoav Gallant delte usensurerte bilder av massakren med NATO.

Israels forsvarsminister Yoav Gallant delte usensurerte bilder av Hamas sin brutale massakre i Israel i en videokonferanse med 31 av sine kollegaer som var samlet til en NATO-konferanse i Brussel. Norges forsvarsminister var blant dem som fikk se grusomhetene.

Gallant fortalte også om hva Hamas-terroristene hadde gjort mot barn, kvinner, menn og eldre og han lovet forsvarsministerne fra NATO at det jødiske folk ikke vil bli slaktet i massevis, slik som de vil i holocaust.

– Vi har blitt kraftig rammet, men forstå dette – 2023 er ikke 1943. Vi er de samme jødene, men vi er ikke lenger forsvarsløse. Staten Israel er sterk. Vi er forente og det gjør oss mektige, sa Israels forsvarsminister.

Han sa videre at Hamas er Gazastripens svar på Den islamske staten (IS), og at de er støttet og finansiert av Iran, et regime som vil utslette Israel.

– Vi vil ikke tillate at Gazas IS eksisterer ved våre grenser. IDF vil gjøre slutt på Hamas. Og vi vil jakte på hver eneste en som har våre barns blod på sine hender, sa Gallant, som delte hva han personlig hadde sett.

– Jeg gikk fra hus til hus. Jeg så likene til holocaust-overlevere som var brent levende. Barn var bundet fast og skutt. Ja, jeg gjentar. Barn var bundet fast og skutt, sa Gallant til NATOs forsvarsministere.

– Unge jenter ble brutalt voldtatt og kidnappet eller drept. De ble dratt inn til Gazastripen til lyden av jubel, mens blodet rant nedover bena deres. En fredelig musikkfestival, med 3000 unge mennesker, ble et blodbad. Flere titalls borgere fra deres land er blitt drept eller kidnappet, sa Gallant, som takket for den internasjonalen støtten.

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er en av dem.

– Israel står ikke alene, sier NATOs norske generalsekretær.

Totalt er over 1300 nå bekreftet drept etter massakren.

Døde mennesker i likposer i kibbutzen Be’eri, som ligger nær grensen mot Gaza. (Foto: Flash90)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart