Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Minst 900 terrorister drept i IDFs Rafah-operasjon

En israelsk Merkava-stridsvogn. (Foto: Flash90)
Mer enn åtte måneder etter at Israel ble utsatt for den verste massakren mot jøder siden Holocaust, fortsetter det israelske forsvaret (IDF) kampen for å stoppe terrortrusselen mot innbyggerne i landet.

Siden massakren mot Israel 7. oktober har det israelske forsvaret (IDF) kjempet for å stoppe terrortrusselen mot innbyggere fra terrorgruppen Hamas, som har kontrollert Gaza siden 2007.

Under sitt nylige møte med IDF-soldater og offiserer i Rafah i Gaza sa IDF-sjef Herzi Halevi at minst 900 terrorister var blitt drept under IDFs pågående operasjon i Rafah. Halevi la til: – Vi står overfor en lang kampanje, men med besluttsomhet og utholdenhet vil vi utføre oppgavene og slite ut den andre siden.

Halevi fortalte om IDFs Rafah-brigade: – Vi har telt minst 900 drepte terrorister, inkl. befal, minst én bataljonssjef, mange troppsjefer og mange operative terrorister. Vi drepte noen av terroristene under jorden mens andre ble drept da de prøvde å komme over bakken.

I Rafah møtte Halevi IDF-offiserene med ansvar for operasjoner i det sørlige Gaza, inkl. flere høytstående IDF-personligheter innen teknologi og logistikk, skriver i24NEWS.

I tillegg besøkte Halevi også Kerem Shalom-overgangen, et fremadrettet logistikksenter etablert i Gaza, IDF-reservister så vel som IDF-soldater.

Artikkelen er skrevet av Rika Sissi Greenberg for miff.dk og bearbeidet for miff.no av Kjetil Ravn Hansen

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart