Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

UN Watch i internasjonal underskriftsinnsamling: – Antisemittisk FN-utsending må fjernes fra sin stilling

Francesca Albanese er den første FN-utsendingen som har blitt fordømt av Frankrike og Tyskland for å spre antisemittisme og støtte terrorisme. (Skjermdump, UN Watch)
- Nok er nok. Francesca Albanese, som støtter Hamas, må fjernes fra sin FN-stilling, skriver UN Watch i et internasjonalt opprop.

MIFF har skrevet flere artikler om FN-utsending Francesca Albanese og hennes voldsomme hat mot Israel, terrorstøtte og grov antisemittisme.

Organisasjonen UN Watch, ledet av Hillel Neuer, har i lang tid dokumentert hvordan Albanese er involvert i propagandakrigen mot Israel.

Her er noe av det UN Watch har dokumentert:
Nok er nok. Francesca Albanese, som støtter Hamas, må fjernes fra sin FN-stilling, skriver UN Watch i deres internasjonale opprop og underskriftskampanje.

– Francesca Albanese har altfor lenge misbrukt sitt FN-mandat til å spre antisemittisme og Hamas-propaganda.

Nå blir hun etterforsket for å ha mottatt hundretusenvis av dollar fra pro-Hamas-grupper for å reise til Australia på en av hennes lobbyreiser.

Listen over Albaneses uakseptable uttalelser og handlinger som fremmer antisemittisme og terror er overveldende. Her er noen eksempler:

I et UNRWA-innsamlingsbrev som Albanese delte på Facebook, skrev hun: – USA har blitt underlagt den jødiske lobbyen. Albanese ble fordømt for sin uttalelse av USAs spesialutsending for kampen mot antisemittisme.

Albanese har gjentatte ganger fremstilt israelere som nazister.

I november 2022 sa Albanese under en Hamas-konferanse: – Du har rett til å gjøre motstand.

Siden massakren mot Israel 7. oktober har Albanese systematisk hvitvasket Hamas’ grusomheter.

Albanese har avvist at massakren 7. oktober var den verste massakren mot jøder siden Holocaust. Med den uttalelsen var hun den første spesialutsendingen Frankrike og Tyskland noensinne har fordømt for å ha spredt antisemittisme.

Frankrike uttalte: – Massakren 7. oktober er den verste antisemittiske massakren i det 21. århundre. Å benekte det er feil. Frankrike la til at det var en «skandale» og «en skam» at Albanese «rettferdiggjorde massakren ved å uttale seg i FNs navn».

Tyskland uttalte at det var «forferdelig» at FNs spesialutsending «rettferdiggjorde den grusomme massakren og benektet det antisemittiske motivet bak massakren. Tyskland la til at Albaneses kommentarer var «en skam».

I tillegg har Albanese nektet å gi ut informasjon om utgifter og betalinger som hennes kontor ulovlig mottok fra ikke-FN-aktører.

Derfor oppfordres alle land til å støtte UN Watch-resolusjonen, som krever at FN avslutter Francesca Albanese sitt mandat.

Støtt UN Watchs internasjonale underskriftskampanje og del den med venner og familie. Det er gratis å signere og tar knapt noe tid. Signer her.

Med din signatur kan du bidra til å utgjøre en positiv forskjell for Israel og det jødiske folk – bidra til å stoppe FNs systematiske demonisering av verdens eneste jødiske stat!

Denne artikkelen er skrevet av Rika for miff.dk og bearbeidet for miff.no av Kjetil Ravn Hansen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart