NB! Mindre enn 90 ledige billetter til Gamle Logen onsdag kveld

Bestill din billett nå for å få plass, det vil ikke bli solgt billetter ved inngangen!

Vi skal overta hele Palestina

Ifølge meldinger som det dessverre er grunn til å feste lit til, har Arafat i februar 1996 sagt til arabiske diplomater i Stockholm at staten Israel skal fjernes og palestinerne skal overta det hele. Stoffet har stått i 1/96 og 2/96. Vi legger merke til at dette skjedde mens Shimon Peres var statsminister i Israel.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

I februar 1996 var Yasser Arafat på besøk i Stockholm. Der hadde han bl. a. et møte med 40 arabiske diplomater. Det var ikke tillatt å ta opp noe på bånd. Men en av de tilstedeværende diplomatene skal ha notert det Arafat sa og gitt det til en svensk journalist. Avisen Dagen har brakt et referat. Og etter å ha holdt det tilbake ei tid, har også Jerusalem Post funnet rapporten troverdig nok til å gjengi den. Siden har Ehud Ya’ari bekreftet innholdet i Jerusalem Report.

Arafats tema var Det forventede totale sammenbruddet av Israel. Noen punkter, fritt gjengitt:

Minst halvparten av de russiske innvandrerne er muslimer. De vil kjempe for en forent palestinsk stat etter at en borgerkrig bryter ut i Israel. Shimon Peres og Yossi Beilin vil støtte en palestinsk stat så lenge jøder blir garantert ”en viss grad” av religiøs frihet.
Jøder forventes å forlate Israel og emigrere til USA.

Vi palestinere vil ta over alt, inklusive Jerusalem. Peres og Beilin har allerede lovt oss halve Jerusalem.

Golan-høydene er allerede gitt bort, bare små detaljer gjenstår. Etter at Golan-høydene er oppgitt, vil minst en million rike jøder forlate Israel.

Palestinerne skal ha rett til å ta inn i sin stat så mange innvandrere som de vil. Om fem år vil det bo 6-7 millioner arabere på Vestbredden og i Jerusalem. ”Når jødene kan importere alle slags etiopiere, russere, uzbekere og ukrainere som jøder, kan vi importere alle slags arabere.

.. Vi planlegger å eliminere staten Israel og opprette en palestinsk stat. Vi vil gjøre livet utålelig for jøder ved psykologisk krigføring og befolkningseksplosjon. Jøder vil ikke ønske å bo blant arabere.”

Så langt et referat av hva Arafat skal ha sagt til arabiske diplomater i Stockholm i februar 1996.

Bakgrunnen
Det er naturligvis ikke riktig at de fleste russiske innvandrerne er muslimer, praktisk talt ingen er det. Men mange kommer fra muslimske områder.

I Jerusalem Report for 4. april skriver Ehud Ya’ari om dette: ”Den israelske regjeringen har .. full bekreftelse på at det stemmer at Arafat har sagt det han er sitert på i sitt møte med arabiske diplomater i Stockholm. Han snakker der, som rapportert, om ”det psykologiske presset” og ”demografiske presset” som vil få Israel til å bryte sammen til slutt, og dets jøder løpe i dekning. For ikke å skape problemer på kort sikt (”For reasons of momentary convenience”), har regjeringen valgt å ikke ta opp Arafats visjon om Det nye Midtøsten. I den israelske pressen ble saken henvist til nederst på sider langt inne i avisa.”

I Norge ble saken brakt i Dagen, latterliggjort i Vårt Land og, så vidt jeg vet, forbigått i taushet i øvrige medier.

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart