Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi skal overta hele Palestina

Ifølge meldinger som det dessverre er grunn til å feste lit til, har Arafat i februar 1996 sagt til arabiske diplomater i Stockholm at staten Israel skal fjernes og palestinerne skal overta det hele. Stoffet har stått i 1/96 og 2/96. Vi legger merke til at dette skjedde mens Shimon Peres var statsminister i Israel.

I februar 1996 var Yasser Arafat på besøk i Stockholm. Der hadde han bl. a. et møte med 40 arabiske diplomater. Det var ikke tillatt å ta opp noe på bånd. Men en av de tilstedeværende diplomatene skal ha notert det Arafat sa og gitt det til en svensk journalist. Avisen Dagen har brakt et referat. Og etter å ha holdt det tilbake ei tid, har også Jerusalem Post funnet rapporten troverdig nok til å gjengi den. Siden har Ehud Ya’ari bekreftet innholdet i Jerusalem Report.

Arafats tema var Det forventede totale sammenbruddet av Israel. Noen punkter, fritt gjengitt:

Minst halvparten av de russiske innvandrerne er muslimer. De vil kjempe for en forent palestinsk stat etter at en borgerkrig bryter ut i Israel. Shimon Peres og Yossi Beilin vil støtte en palestinsk stat så lenge jøder blir garantert ”en viss grad” av religiøs frihet.
Jøder forventes å forlate Israel og emigrere til USA.

Vi palestinere vil ta over alt, inklusive Jerusalem. Peres og Beilin har allerede lovt oss halve Jerusalem.

Golan-høydene er allerede gitt bort, bare små detaljer gjenstår. Etter at Golan-høydene er oppgitt, vil minst en million rike jøder forlate Israel.

Palestinerne skal ha rett til å ta inn i sin stat så mange innvandrere som de vil. Om fem år vil det bo 6-7 millioner arabere på Vestbredden og i Jerusalem. ”Når jødene kan importere alle slags etiopiere, russere, uzbekere og ukrainere som jøder, kan vi importere alle slags arabere.

.. Vi planlegger å eliminere staten Israel og opprette en palestinsk stat. Vi vil gjøre livet utålelig for jøder ved psykologisk krigføring og befolkningseksplosjon. Jøder vil ikke ønske å bo blant arabere.”

Så langt et referat av hva Arafat skal ha sagt til arabiske diplomater i Stockholm i februar 1996.

Bakgrunnen
Det er naturligvis ikke riktig at de fleste russiske innvandrerne er muslimer, praktisk talt ingen er det. Men mange kommer fra muslimske områder.

I Jerusalem Report for 4. april skriver Ehud Ya’ari om dette: ”Den israelske regjeringen har .. full bekreftelse på at det stemmer at Arafat har sagt det han er sitert på i sitt møte med arabiske diplomater i Stockholm. Han snakker der, som rapportert, om ”det psykologiske presset” og ”demografiske presset” som vil få Israel til å bryte sammen til slutt, og dets jøder løpe i dekning. For ikke å skape problemer på kort sikt (”For reasons of momentary convenience”), har regjeringen valgt å ikke ta opp Arafats visjon om Det nye Midtøsten. I den israelske pressen ble saken henvist til nederst på sider langt inne i avisa.”

I Norge ble saken brakt i Dagen, latterliggjort i Vårt Land og, så vidt jeg vet, forbigått i taushet i øvrige medier.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart