Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Hva som gikk galt

"Som en forsvarer av Oslo-avtalen, burde [utenriksminister Shimon] Peres være den første til å forstå at den største mangelen ved Oslo-avtalen ikke var innholdet i den, men at Israel og USA overså Arafats åpenbare brudd på den, bl. a. bestemmelser om å forby folk å drive voldspropaganda og å ha ulovlige våpen."

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig
Peres ville la Arafat slippe å oppfylle alle betingelsene i den amerikanske Tenet-planen.

Slik kommenterer en lederartikkel i Jerusalem Post en åpen konfrontasjon mellom Sharon og Peres på et regjeringsmøte. Peres ville la Arafat slippe å oppfylle alle betingelsene i den amerikanske Tenet-planen, bl. a. å arrestere terrorister. Avisen påpeker at det vil føre til at terroren fortsetter.

Avisen mener at utbruddet på regjeringsmøtet ikke behøver å svekke regjeringen. Men betingelsen er at regjeringen er samlet om at Arafat må overholde alle avtaler.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart