Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arafats terror-strategi

Siden oktober 2000 har PLO trappet opp sin krig mot Israel.

Denne kursen har støtte selv fra forholdsvis moderate medlemmer slik som Ziyad Abu Ziyad. Han sa i forrige uke til et medlem av det kanadiske parlamentet at israelerne ikke skal få lov til å leve normale liv. De skal ikke kunne nyte konserter, gå ut og så videre. Da han ble spurt om han ikke var bekymret over de ødeleggende konsekvensene av en slik strategi på det israelske folket, svarte han: ”Det er bare den første, naturlige reaksjonen i en stat i sjokk. Men når de kommer over sjokket, vil de bli drevet til å godta våre krav.” (Yigal Carmon i Jerusalem Post 7.6.01)

Det er altså ikke riktig når det framstilles slik at de 10-15 daglige terrorepisodene i Israel er på individuelt initiativ, noe Arafat dessverre ikke kan kontrollere. Det er en bevisst strategi for å gjøre livet utålelig for israelerne. For å oppnå dette, er det viktig at verden fortsetter som nå: Sterk kritikk så snart Israel svarer, mens drap av jøder blir godtatt av verden – unntatt hvis mange dør samtidig. Med 1-4 om gangen er det nesten helt OK å drepe jøder, særlig i ”de okkuperte områdene”.

Til slutt skal Israel presses til å gi etter for hovedkravet: Full rett for de arabiske flyktningene fra 1948, og deres utallige etterkommere, til å vende tilbake til selve Israel. – Et mer kortsiktig mål er at flest mulig av de mest ressurssterke israelerne skal flytte til utlandet. Det vil svekke Israel på langt sikt.

Og dermed er det slutt på den jødiske staten, og jødene er tilbake til sin tidligere status: Diskriminert og til dels forfulgt minoritet i alle arabiske land og, når det passer slik, i Europa og resten av verden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart