Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Det er fritt å drepe jøder

I artikkelen "Hvorfor er det krig?" tar vi opp grunnen til at Israel ikke har noe alternativ til å føre den krigen landet er påført. Men det er åpenbart at verden mener at det skal være en enveiskrig. Araberne skal ha full rett til å drepe jøder (det kommer i høyden noen vage protester, ingen konkrete tiltak), men Israel skal ikke ha rett til å forsvare seg på noen måte.

Alle Israels forsvarstiltak er blitt stemplet som "krigsforbrytelser" eller "brudd på menneskerettighetene". Foto: Ohayon Avi (GPO)
La oss nå gjennomgå noen av de tiltakene Israel har brukt for å begrense skytingen og drapene på israelere. Samtlige tiltak er stemplet som ”krigsforbrytelser”, ”brudd på menneskerettighetene” eller lignende.
Grensestenging
a) Israel stenger av grensene for å begrense at terrorister kan komme inn i Israel: Det kalles kollektiv straff, som rammer uskyldige, og skal stri mot menneskerettighetene. Dette til tross for at de palestinske myndighetene oppmuntrer til terroren, slik at det i virkeligheten er tale om krig. Ingen andre land nektes å stenge av grensen mot noen som erklærer dem krig, dvs. hvor landets ledere åpent på TV oppfordrer til drap og vold.

Returild
b) Når det skytes mot israelere, f. eks. fra Beit Jalla mot Gilo, har israelerne ikke lov å skyte tilbake. For de som skyter, gjør det fra boligområder. Så når israelerne skyter tilbake, vil de noen ganger treffe sivile hus og innbo som det ikke skytes fra, og sivile blir drept og skadet. – Dette er krav man ikke stiller til noen annen i verden som det blir skutt mot.

Ødelegging av stillinger
c) Når israelske soldater går inn i de palestinske områdene for å ødelegge baser for skyting og terror, er det brudd på avtaler og palestinernes rettigheter. Når hus, appelsinlunder m.m. blir brukt til å skyte mot israelerne fra, har israelerne ikke lov til å fjerne disse basene, heller ikke etter å ha gitt en rekke advarsler. At det skytes med geværer, maskingeværer og bombekastere fra disse områdene, og noen ganger kastes håndgranater, har tydeligvis ingenting med saken å gjøre. For det er jo bare jøder det rammer.

Fengsling
d) Dersom det lykkes israelerne å arrestere noen terrorister, er det brudd på avtalene å holde dem fengslet. De er ”politiske” fanger, og det kan ikke bli ”framgang i fredsforhandlingene” uten at de slippes fri.

Raketter
e) Det er altså meget klart at Israel ifølge verdens reaksjon ikke skal kunne forsvare seg på måter som kan føre til at sivile blir drept eller såret. Når så Israel i stedet sender raketter mot dem som er de virkelig skyldige, og som selv står bak drap på et stort antall israelere, er heller ikke det lovlig. Det kalles ”utenomrettslige henrettelser”. Dette til tross for at ifølge alle avtaler skulle disse mennene vært fengslet av det palestinske styret og forhindret fra å gjøre sitt skitne arbeid.

Beslaglegging
f) Torsdag 9.8 drepte en selvmordsbomber minst 16 israelere på en pizza-restaurant i Jerusalem, og 130 ble såret, mange av dem alvorlig. Som vanlig var det største spørsmålet for mange hvilken ”hevn” israelerne ville gjennomføre. Hva gjorde israelerne? De ødela noen bygninger til det palestinske styret, men de var tomme, så ingen ble drept. Og så overtok de Orient House, PLOs hovedkvarter i Jerusalem, hvor det er drevet mye aktivitet som strir mot inngåtte avtaler, og noen andre PLO-bygg i Jerusalem. Ingen ble drept. Nå skulle man tro at når israelerne gjengjelder en så stor terror-aksjon uten at noen blir drept eller såret, måtte verden være fornøyd. Men nei. Norge og mange andre land (til og med USA) har protestert mot israelernes ”provokasjon”!

Legg sammen punktene i denne artikkelen, så blir summen ganske klar: Jøder skal kunne drepes helt fritt, uten at jødene selv skal kunne forsvare seg på noen måte. Avkledd alle fine ord er det dette nesten alle redaktører, kommentatorer og politikere i Europa og til dels USA mener. Men ingen ville ha stilt slike krav til noen ikke-jøder. Det er rendyrket antisemittisme.

En av de triste følgene av dette er at israelerne blir immune for kritikk, også i de tilfellene hvor kritikken kunne være berettiget. Slik er de fleste av oss: Når noen stadig hakker på oss, aldeles urettferdig, er vi lite innstilt på å lytte velvillig til eventuelle gullkorn som måtte komme inn i strømmen av hatske urettferdigheter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart