Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

«Ikke reis til arabiske land»

Statsministerens rådgiver i antiterror, brigadegeneral Yehiya Sasson, sa i august at han frarår israelere å reise til Jordan og andre arabiske land. Bakgrunnen er at en israelsk forretningsmann ble myrdet i Amman, og to grupper har erklært at de stod bak.

Mens det tidligere var mange israelske turister i Jordan, er det nå ”meget, meget få” som krysser grensen. Det er ennå ikke forbudt for israelere å reise til Jordan, men grensevaktene advarer dem mot farene.

Det er også farlig å besøke Egypt (inkludert Sinai), Marokko, Tunisia og Indonesia. (De fleste andre arabiske land slipper ikke inn israelere uansett.) Dersom noen synes at de absolutt må reise dit (f. eks. pga. økonomiske forbindelser), bør de opptre så uforutsigbart som mulig, bytte hoteller m.m.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart