Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

«Bosetningene» øker

Det er ikke tvil om at de jødiske ”bosetterne” i Vestbredden og Gaza er utsatt for et sterkt psykisk press pga. all volden. Det har vært en alminnelig oppfatning at bosetterne forsøker å komme seg ut og tilbake til Israel (eller til ”trygge” land i Europa eller Amerika).

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Tall som Innenriksdepartementet har offentliggjort i august, viser at siden desember har antallet jøder på Vestbredden og i Gaza ikke gått ned, men økt, fra 203.067 i desember til 208.015 i juni. Det er en økning på 2,43 prosent.

Selv i Gaza, hvor det kanskje har vært mest vold, er den jødiske befolkningen gått litt opp.

Det er sikkert mange forklaringer på tallene. Men så langt er det i hvert fall ikke noen flukt fra ”bosetningene”.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart