Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Grønne plener

Avigdor Lieberman er minister for nasjonal infrastruktur. I sommer foreslo han at det skulle bli et totalforbud mot å vanne plener, også offentlige parker, i august og september.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig
Avigdor Lieberman.

Grunnen er en vannsituasjon som i økende grad er desperat.
– Riktignok ville plenene da bli svidd. Men ifølge eksperter ville plantene ikke bli ødelagte, de ville komme tilbake når vanningen begynte igjen.

Men forslaget ble avvist av Knesset. I stedet ble det forbudt å vanne på dagtid. Det vil bety en noe mindre fordampning og en liten innsparing, men det monner ikke noe særlig.

Og ellers føler mange israelere seg ikke forpliktet til å gjennomføre noen tiltak. Som en sa: «I 25 år har regjeringen latt være å gjøre noe med vannet. Og så vil de ha meg til å betale prisen nå? Ikke tale om.»


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart