Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

En TV-preken i Gaza

Dette er utdrag av en radiopreken, holdt på palestinsk TV, fredag 3.8.2001. Predikanten var sjeik Ibrahim Madhi, stedet var Sjeik Ijlin-moskeen i Gaza. Det er oversatt av Odd Myrland etter den engelske oversettelsen som var gjengitt i Jerusalem Post 22.8, med MEMRI som kilde. Men først må vi forklare ett uttrykk: Helvetesplanen. Ifølge palestinske medier har Israel en plan for å gjenerobre de palestinske områdene. Kodenavnet for denne planen skal være Oranim. Det betyr Furutrær, men ble feiloversatt til å bety "Helvete". Så over til prekenen:

Etter at jødenes ledere erklærte «Helvetesplanen», sier vi: Ja, vi tar utfordringen, hvis dette er «helvetesplanen». For da vil våre døde nå himmelen og deres døde vil komme i helvete, hvis Allah vil. Denne Jihad-aktiviteten vil fortsette, enten de liker de eller ei. Hvorfor skal vi gjøre det innviklet? Dette er Jihad [hellig krig]: Enten seier eller martyrium. …

De såkalte «grensestatene» [som grenser mot Israel], hva er de gode for? Hva er de verd? Beskytter de oss fra jødene, eller beskytter de i virkeligheten jødene fra muhahidin [de hellige krigerne] i Allahs navn?
Vi har sagt til dem, og sier fortsatt: «Fortsett å vokte tronene deres og magene deres, fortsett å beskytte deres hovedsteder, og la mujahidin gjennomvæte dette velsignede landet med sitt rene og ufordervede blod. Så skal jødene se mirakler fra oss.»

En ung mann sa til meg: «Jeg er 14 år gammel, og jeg har fire år igjen til jeg blåser meg selv i luften blant jødene.» Jeg sa til ham: «Å, sønn, jeg ber Allah om å gi deg og meg martyriet.» …

Dere som elsker Allah, vi må uttale det klart: Det er ingen forskjell mellom de nasjonale [Arafats Fatah] og de islamske styrkene [Hamas, Islamsk Jihad]. Vi, muslimer som bor i dette gode og velsignede landet, søker alle – hver eneste av oss – martyriet.

Vi vet ikke når bombardementet kommer. Hvis bare jødene visste … at hvis de bombarderer oss, vil den arabiske verden bombardere deres landsbyer og byer, da ville de nøle tusen ganger.

Vi må alle finne vår plass i denne jihad og i kampen. Selv om hele det palestinske folket stod på rekke og signaliserte til jødene at vi ønsker fred, ville de ikke godta det. Koranen er veldig klar i denne saken: De største fiendene av den islamske nasjonen er jødene, må Allah kjempe mot dem.

Det palestinske folket må lege sine sår, vi må glemme våre uoverensstemmelser. Det er ikke rom for blodhevn [palestinere imellom]. Vi vet hvem som er vår fiende. Alle våpen bør rettes mot ham.

Hvorfor retter vi våre våpen mot hverandre? Alle spyd bør rettes mot jødene, mot Allahs fiender, nasjonen som blir forbannet i Allahs bok. Allah har beskrevet dem som aper og svin, de dyrker kalver og avguder.

De har sagt at vi er kakerlakker og maurer og at de vil drepe oss [dette er forvanskninger av uttalelser av israelske ledere], men vi henvender oss til dem med Allahs ord: «Den som vil redde seg selv, bør slutte seg til den sanne religionen – Islam – og omvende seg. Så skal det ikke være noen strid mellom ham og oss. Men den som kom til dette landet som en inntrenger og ikke sluttet seg til Allahs religion, må dra tilbake til stedet ham kom fra, ellers skal våre spyd nå ham, hvis Allah vil.»

Mine kjære! Jødene ønsker å innhylle oss i fortvilelse. De hevder at det er vår skjebne å dø. Vi sier til dem: Vi godtar denne utfordringen. Enhver av oss som dør, vil komme til himmelen, hvis Allah vil.
Jeg ber Allah om at vi skal møte ham som martyrer for hans skyld. I ber Allah om at våre døde vil nå himmelen.

Hver den som kan kjempe med et våpen bør gå ut i krigen. Den som kan kjempe mot dem med et maskingevær, bør gå ut i krigen. Den som kan kjempe mot dem med et sverd eller en kniv, bør gå ut i krigen. Den som kan kjempe mot dem med sine hender, bør gå ut i krigen. Det er vår skjebne.

Jøder og polyteister [som tror på flere guder] er de mest fiendtlige mot de troende.

Jødene har vist fram sine hoggtenner. Ingenting vil avskrekke dem, unntatt fargen på blodet til deres skitne folk. Ingenting vil avskrekke dem unntatt hvis vi frivillig sprenger oss selv i luften midt iblant dem. De har atomkraft. Men vi har kraften i troen på Allah.

Profeten Muhammed sa: «Jødene vil kjempe mot dere, og [Allah] vil innsette dere som herskere over dem.»

Vi blåser dem i luften i Hadera, vi blåser dem i luften i Tel Aviv og i Netanya, og på denne måten innsetter Allah oss som herskere over disse bander av landstrykere.

Jødene kjemper mot dere, men Allah vil innsette dere som herskere over dem til dagen kommer da en jøde skal gjemme seg bak en stein eller et tre, og steinen eller treet skal si: «Å muslim, å Allahs tjener, en jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham.» [Den skjebnen predikanten stiller jødene i utsikt, er altså at de skal få leve under muslimenes nådige styre inntil de finner tiden inne til å drepe alle jødene, slik muslimsk tradisjon forutsier.]

Om noen år skal vi, hvis Allah vil, gå inn i Jerusalem som erobrere. Vi skal erobre Jaffa, Haifa og Ashkelon. Vi er sikre på at seieren er nær.
Velsignet være enhver som har angrepet en soldat. Velsignet være alle som oppdro sine sønner til jihad og martyrium. Velsignet være enhver som har tatt vare på en kule for å stikke den i hodet på en jøde.

Dette var altså noe av den oppbyggelige talen Arafats styre fant verdig til å sende på TV fredag 3. august i år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart