Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jødiske bøker bannlyst

Et av de nyeste og mest moderne universitetene i England, The University of Lincolnshire og Humberside (ULH), forbyr bøker av jøder og bøker som refererer til jøder.

Det britiske kulturrådet kjenner til ordningen, og sjokkerte britiske jøder ved å si at de ikke hadde tenkt å gjøre noe med sensuren.

Rektoren ved universitetet bekrefter at man sensurerer jødiske bøker, og sier til avisen The Independent at han beklager det. Samtidig bekrefter han at de gjør det av frykt for å støte andre, pengesterke grupper som søker til universitetet.

Foranstående stod i Aftenposten 6.4.99, nederst til venstre på s. 50. Jeg vet ikke hva som er mest skremmende: Selve stoffet eller det faktum at noe så rystende ikke har vært omtalt i norske medier på annen måte enn denne ytterst bortgjemte, så langt jeg kjenner til.
Meldingen er et bevis på hvor viktig det er å forlange at innvandrere innretter seg etter de demokratiske spillereglene (for det er vel arabiske innvandrere som er de «pengesterke grupper» som forlanger en slik politikk). Hvis ikke, kan vi få et samfunn ingen av oss liker å bo i.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart