Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Borgerkrigen i Sudan

I Sudan har det vært en borgerkrig i 18 år. I prinsippet er den mellom arabiske muslimer i nord og svarte kristne og animister ("hedninger") i sør. Over 2 millioner mennesker er drept. I tillegg har landets muslimske regjering gjort 12-15.000 kristne og animister til slaver, ifølge FN-statistikk. (Melissa Radler i Jerusalem Post 22.6.01)

Opplysninger som dette er meget relevante i Midtøsten-sammenheng. For de sier noe vesentlig om hva som vil skje med jødene dersom det går som Norsk Folkehjelp og andre ønsker: Jødene skal igjen bli en minoritet i det muslimske området, uten noe område i hele verden som de kan ha som sikker nødhavn og hvor de kan styre sin egen skjebne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart