Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

«Israel har skylden»

The Daily Star i Beirut hadde 25.10 en artikkel om hva som skjer når det er noe går galt i Libanon. En engelsk oversettelse av den arabiske artikkelen stod i Jerusalem Post 31.10. Dette er et kort referat av innholdet.

Når kirker eller moskeer blir angrepet med bomber eller skytevåpen, når det er opptøyer på en konsert, når en dommer blir drept og alt mulig annet negativt som kan skje, kommer det samme ritualet hver gang: Ministre eller andre ledere i samfunnet står fram og sier at Israel står bak handlingen, på en eller annen måte.

Og gang etter gang blir de skyldige senere arrestert og dømt, og det viser seg at de ikke har noe med Israel å gjøre. Men ingen ser ut til å lære leksen. Neste gang er det de samme beskyldningene igjen.
Riktignok har Israel forårsaket mye vondt i Libanon, både åpent og i det skjulte. Men alle disse falske anklagene tar i stor grad brodden av de begrunnede klagene libaneserne kan ha mot Israel.

Og det at skylden legges på Israel, uansett om det er grunnlag for det, får alle organer i den libanesiske staten til å virke enda mer uprofesjonelle enn de egentlig er. Det blir åpenbart at politikere bare slenger ut ord som de ikke har dekning for. Sikkerhetsfolkene stiller også ut sin mangel på profesjonalitet. Libaneserne framstår som hatefulle ekstremister.

De eneste som tjener på alle disse falske beskyldningene, er israelerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart