Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arafat ikke til Betlehem

Israel har fått mye kritikk i Norge og andre steder for at Yasser Arafat ikke fikk forlate Ramallah, hvor han sitter innesperret.

Ifølge Uri Dan, en israelsk journalist som er en særlig god venn av statsminister Ariel Sharon, ringte den tyske utenriksministeren Joschka Fischer til Sharon på julaften og spurte ham om han ikke kunne tenke over en gang til avgjørelsen om å hindre Arafat. Sharon svarte at det var meget enkelt for Arafat å få tillatelse. Han trengte bare å arrestere de to palestinerne som myrdet den israelske turistministeren, Rehavam Ze’evi, i oktober. De oppholder seg like i nærheten av Arafat, i Ramallah. – Resten av samtalen dreide seg om andre emner.

Arafat bryr seg tydeligvis lite om hva som rammer andre palestinere. Nå lar israelerne presset ramme ham selv, på en måte han i lengden føler temmelig sterkt – selv om det egentlig er en meget forsiktig reaksjon på drap. Og, som vi så: De krever ikke mer enn at han arresterer drapsmenn.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart