Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Assad godtar ikke jødisk stat

En gruppe amerikanske Kongress-representanter var i Syria i januar og hadde blant annet samtaler med den syriske presidenten, Bashar Assad.

Henry Waxman fra California sier til Herb Keinon i Jerusalem Post at Assad ikke har godtatt tanken om en varig, jødisk stat. Assad sa riktignok at han støttet formelen «land for fred». Men han ble meget uklar da han ble spurt om hva slags fred han tenker seg. Waxman hadde nevnt for ham de antisemittiske uttalelsene Assad kom med i forbindelse med pavens besøk i fjor. Assad ville ikke si at han ville godta et jødisk land. Da han ble presset, spurte Assad hvorfor det måtte være et jødisk land. Kunne ikke jøder, muslimer og kristne bo sammen?

For ordens skyld: Denne situasjonen, en minoritet i muslimske og kristne land, har jødene opplevd i århundrer. Det har vært en situasjon med nesten konstant diskriminering og tidvis forfølgelse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart