Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– USA bør kvitte seg med jødene

22. januar i år var Abdullah Bin-Matruk Al-Haddal på TV, nærmere bestemt Al-Jazeerah TV, som holder til i Qatar og blir lovprist som en moderne og pålitelig stasjon. Han er predikant fra Departementet for islamske saker i Saudi-Arabia. Dette er et utdrag av den engelske oversettelsen som stod i Jerusalem Post 15. februar. Vi gir ordet til Al-Haddal:

Bin-Laden førte en islamsk jihad, han forsvarte de undertrykte folkene i Afghanistan. Han kastet Sovjetunionen ut [fra Afghanistan]. …
Menn som Bin-Laden vil ikke tillate at den islamske verden må bøye seg for de vantro fiendenes tyranni, komme under det amerikanske tyranniet. …. Amerika ønsker ikke at islamske prinsipper skal finnes på jordens overflate. Det ønsker ikke at Islamsk verdier og prinsipper skal gjennomføres fullt ut. … Det ønsker ikke at det skal finnes noen fri, islamsk økonomi.

Amerika ønsker ikke å ha noen konkurrenter. Det ønsker å være alene i verden. Det Osama Bin-Laden krever, er det hans folk krever. Det folket som skapte Bin-Laden er et sterkt og stort folk. Det er framtidens folk. Før Bin-Laden skapte det Salah A-Din Al-Ayyubi [Saladin, som beseiret korsfarerne]. …

Jeg tror ikke at det var Bin-Laden eller muslimene som stod bak [11. september] mot Amerika. Jeg tror noe helt annet. Jeg tror at det var en intrige. Det er en fortsettelse av et eldgammelt angrep. Jødene fortsetter sitt bedrag. Den jødisk-zionistiske ondskapen infiltrerer USA. Jeg er forbauset over at det kristne USA tillater brødre av aper og svin [dette er jødene!] å forderve det.

[Jødene] har myrdet profeter og budbringere. De er det mest foraktelige folket som har gått på jorden, og de er hele verdens ormer. De er hele ondskapen. Og hvorfor? Fordi de bedrar og legger onde planer om aggresjon.

Jødene respekterer ikke Jesus, Marias sønn. Amerika burde vite hvem jødene virkelig er. Jødene ser på Jesus som en som ble født av en prostituert, mens han er Allahs edle profet, og hans mor, fred være med henne, er ren. …

Det amerikanske folket blir ledet av media og av TV-kulturen. Hvis en ond jødisk kjeltring begynner å si av muslimene er undertrykkere, har det virkning på amerikanerne.

De amerikanske mediene er i hendene på jødene og bak dem er de foraktelige jødiske zionistene. De snur på virkeligheten. De har til og med narret de kristne om deres egen religion.

Visste du at den personen som forfalsket den kristne religionen er en jøde?

Muslimene har barmhjertighet med de kristne mer enn med jødene. Bin-Laden forsvarte de undertrykte. Vi advarer USA og råder dem til å kvitte seg med jødene.

Så langt et utdrag av hva predikanten fra Departementet fra islamske saker i Saudi-Arabia sa på TV-stasjonen Al-Jazeerah 22. januar i år.

Dette er tradisjonelt, arabisk jødehat, av en type det vrimler av i medier, skoler, universiteter og moskeer i den arabiske verden. De som ønsker at USA skal «kvitte seg med» jødene, er de samme som selv for lengst har gjort nettopp det.

Skal tro om noen av oss vil oppleve den dagen da medier, politikere, kommentatorer, biskoper m.m. i Norge tar dette opp?


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart