Sharon og massakrene i 1982

I vestlige medier har de fleste glemt at det var arabere som utførte massakren [i Sabra og Shatilla i 1982]. Gang på gang kan man lese propagandaen om "Sharons massakre". Som om det var Sharon som utførte den. Det var det ikke.

Nyhetsmagasinet Time gikk mye lenger enn [den israelske] Kahane-kommisjonen. Time påstod at Sharon hadde forhåndsavtalt massakren med Hobeika i en hemmelig konspirasjon. Sharon gikk til injuriesøksmål mot Time. Magasinet ble dømt i både amerikansk og israelsk rett og måtte betale Sharon skadeserstatning og oppreisning.

Den 23. januar i år ble Elie Hobeika drept av en bilbombe. Mange beskyldte Israel for drapet, angivelig for å hindre Hobeika i å vitne. Men drapet var utvilsomt utført av syriske agenter. Få uker i forveien hadde syrerne hatt et hardt sammenstøt med Hobeika og trakk tilbake den syriske livvakten som hadde beskyttet ham i 19 år.

Det foranstående er fra en leder i avisen Dagen 05.03.02. – Deretter forteller Dagen at massakren i Sabra og Shatilla ble utført på oppdrag av Syria. Hobeika var nemlig dobbeltagent, tilsynelatende Israels mann, men jobbet i virkeligheten for syrerne.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart