Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hagen er Israel-venn

Vår organisasjon, Med Israel For Fred, er religiøst og partipolitisk nøytral. Det ønsker vi at den skal fortsette å være. Men slik situasjonen er nå, må det likevel være riktig å informere om hva norske politikere sier om Israel. Vi er noen som lar holdningen til Israel påvirke vår stemmegivning ved valgene.

Sør-Trøndelag lokallag av Arbeiderpartiet har vedtatt, så vidt jeg oppfattet enstemmig, å gå inn for handelsboikott av Israel. Partiet har også tidligere vært på nippet til å vedta dette. Noen stortingsrepresentanter ville også ta opp saken.

SV er vel, tross hard konkurranse fra enkelte andre, gjennom lang tid det mest Israel-fiendtlige partiet på Stortinget. Kristin Halvorsen tok opp at Norge hadde kjøpt inn våpen med israelsk teknologi, og utenriksminister Jan Petersen fastslo at Norge skal ikke kjøpe våpen fra Israel.

I denne situasjonen er det en glede å gjengi det lederen i Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen, sa til Øyvind Kleiveland i Norge i dag26. februar:

«Dersom de beste våpnene kommer fra Israel, med israelsk teknologi, så er det mye bedre å kjøpe disse enn våpen med dårligere teknologi.»
Hagen kommenterer også utspillet fra Kristin Halvorsen: «Utsagnet føyer seg inn i rekken av de sosialistiske støtteerklæringene til PLO og Jassir Arafat. I enhver sak som gjelder Israel og PLO benytter venstrefløyen muligheten til å sette Israel i et negativt lys.»

Om dagens voldshandlinger sier Hagen: «Israel er ikke et land i krig. Landet forsvarer seg bare mot terrorisme. Noen ganger forsvarer de seg offensivt, men det er like fullt et forsvar. Israel er omgitt av fiender på alle sider, land som helst så at landet ikke eksisterte. De kjemper bare for å overleve, og Norge støtter motparten med atskillige midler,» sier Carl I. Hagen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart