Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Drept av rakett

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En rakett fra et angrepshelikopter drepte torsdag en viktig Tanzim-mann som stod for bombeproduksjon i nærheten av Tulkarm på Vestbredden. Israelske sikkerhetsstyrker arresterte også en firemanns lag med palestinske terrorister som var på vei til å gjennomføre et bombeangrep. To terrorister på vei til å gjøre angrep i Jerusalem ble drept.
Den israelske sikkerhetstjenesten anslår at de avslører og forhindrer omkring 80 prosent av de palestinske terrorangrepene.

Andre nyheter 15. mars
– Det meldes om gjenopptatt skyting mot nabolaget Gilo i Jerusalem.
– Tallet på jobbsøkere gikk ned for første gang på mange måneder.
– For første gang på 83 år har speidere i Israel avlyst sin tradisjonelle påsketur. – Vi tror dette er et ansvarlig valg i lys av sikkerhetssituasjonen, sier speiderlederen Kaynan Rabino.
– Terroristene som angrep i Matzuva, nord i Israel, brukte en spesiallaget stige, som gjorde det mulig for dem å komme over det elektroniske gjerdet på grensen, uten å utløse alarmen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart