Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Flyktningeleirene

6-700.000 arabere flyktet fra Israel i 1948. I omtrent det samme tidsrommet flyktet millioner av mennesker andre steder (f. eks. finner fra Karelen, tyskere fra Øst-Europa, muslimer og hinduer mellom India og Pakistan). Ingen er blitt holdt i leirer i over 50 år slik araberne har holdt palestinerne. Det er de arabiske lederne som har hindret Israel og verden i å skaffe flyktningene anstendige boforhold for mange år siden.

Dette er desto mer grotesk fordi nesten en million jøder har flyktet fra de arabiske landene, de fleste til Israel. Det var altså en befolkningsutveksling. Og praktisk talt ingen jøder kan tenke seg å vende tilbake dit slik forholdene er for minoriteter i alminnelighet og jøder i særdeleshet. At de samme arabiske land som jaget sine jøder hevder at disse jødene ikke har rett til å ha sitt ørlille land i fred, er opprørende.

En annen sak er at livet for mange arabere utenfor leirene er så dårlig at flyktningene ikke sjelden har det vel så bra. De har fått utdelt matrasjoner, og helse- og utdanningstilbudet (fra FN) har vært bedre enn for den generelle befolkningen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart