Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hatmail til MIFF

De siste ukene har MIFF merket en markert økning i antall hatmail, samt i intensiteten i hatet som innsenderne avslører. - Hver eneste jøde som enten selv har kommet til Israel, eller som har forfedre som har kommet til Israel, på bekostning av palestinerne, må drepes, heter det i en mail som vi mottok 16. mars. Innsenderen undertegner med navn og telefonnummer.

Sterk kost
» **** drittsekker! Dere er ikke bedre enn nazistene – når dere støtter den israelske fasciststatens massemord på palestinere. Sharon er en massemorder. **** YOU!», slik lyder en anonym mail fra 12. mars. Samme dag kom også denne: «Jeg mener at Israel er en skamplett i den siviliserte verden. Israel har ett problem og han heter Ariel Sharon.»

Kvalm av Porten til Midtøsten
Vi fortsetter å sitere fra mail mottatt i mars: – Jeg blir kvalm av denne nettsiden. (…) Propaganda av verste sort! Og hvem er terrorister? Israelere er like mye terrorister som palestinerne. (…) Poenget er: Israel er en okkupasjonsmakt! Israel skulle vært boikottet av Norge.

Flere av mailene angriper jødene som folkeslag: «Har ikke jøder nok penger og makt til å okkupere andre land? At jødene tørr å påstå at Israel tilhører dem, er en stor vits. Jødene er *** meg ikke en brøkdel bedre enn Hitler. Jeg vil anta at jødedommen ikke har noe helvete. Isåfall hadde de tilhørt det!»

En annen besøkende fikk «nesten sjokk» da hun besøkte MIFF-sidene, og skriver til oss: «Den uretten som skjedde under den annen verdenkrig mot jødene er akkurat den samme uretten jødene utøver mot det palestinske folk!»

Mange nye medlemmer
Men det kommer også andre toner: «Hei! Nettsiden deres er veldig bra. Jeg støtter Israel og har diskusjoner med med-studenter.» Dette skriver en student fra Høgskolen i Agder. Også andre sender oppmuntringer inn til redaksjonen.

Den kraftige opptrappingen i de palestinske angrepene mot Israel har også fått en mengde nye nordmenn til å markere sin støtte til israelerne, med å melde seg inn i Med Israel for fred. Vi har hatt en mengde nye innmeldinger de siste månedene.

Porten til Midtøsten vokser
Mars måned vil slå alle rekorder for besøk på miff.no. Det er ikke lenge igjen før vi har over 10.000 besøkende i måneden.
MIFF planlegger nå å forenkle vårt domenenavn til for eksempelmiff.no. Dette vil gjøre oss bare enda mer tilgjengelig.

Takk for at du besøker Porten til Midtøsten!

Hvis du vil bli bedre kjent med organisasjonen:
MIFF


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart