Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinerne har prester som gisler

På Aftenposten Interaktiv lørdag 6. april har avisens korrespondent John Hultgren en artikkel fra Betlehem: Hamstret mat i butikkene.

Nest siste avsnitt i den lange artikkelen er slik: «Den israelske hæren hjalp fire prester som har oppholdt seg i kirken med å komme ut, uten at de ble oppdaget av de væpnede palestinerne, skriver nyhetsbyrået Reuters.»

Kikk en gang til på dette. Hva står det der, godt kamuflert? Det står at de væpnede palestinerne som har tatt seg inn i Fødselskirken (flere av dem er terrorister som har drap og medvirkning til drap på samvittigheten) holder prestene som gisler. Tenk om israelere hadde gjort noe slikt!

Og ellers er det jo etter hvert blitt klart at israelerne ikke har drept noen prest i Betlehem. De har heller ikke gått til angrep på terroristene i Fødselskirken, til tross for at de vet at det vil koste et stort antall israelske liv i neste omgang dersom de får slippe unna.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart