Palestinerne har prester som gisler

På Aftenposten Interaktiv lørdag 6. april har avisens korrespondent John Hultgren en artikkel fra Betlehem: Hamstret mat i butikkene.

Nest siste avsnitt i den lange artikkelen er slik: «Den israelske hæren hjalp fire prester som har oppholdt seg i kirken med å komme ut, uten at de ble oppdaget av de væpnede palestinerne, skriver nyhetsbyrået Reuters.»

Kikk en gang til på dette. Hva står det der, godt kamuflert? Det står at de væpnede palestinerne som har tatt seg inn i Fødselskirken (flere av dem er terrorister som har drap og medvirkning til drap på samvittigheten) holder prestene som gisler. Tenk om israelere hadde gjort noe slikt!

Og ellers er det jo etter hvert blitt klart at israelerne ikke har drept noen prest i Betlehem. De har heller ikke gått til angrep på terroristene i Fødselskirken, til tross for at de vet at det vil koste et stort antall israelske liv i neste omgang dersom de får slippe unna.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart