Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bush ringer Sharon

Den israelske avisen Ha'aretz, som tilhører venstresiden, melder søndag 7. april at president George W. Bush ringte lørdag kveld til statsminister Ariel Sharon og snakket med ham. Bush forlangte at det israelske forsvaret trekker seg ut av det palestinske området "uten forsinkelse".

Sharon svarte at han ville gjøre «enhver anstrengelse» for å avslutte hærens operasjon så raskt som mulig. Men kampanjen tar tid fordi hæren er meget forsiktig i tettbygde strøk og bruker lang tid på operasjonene for ikke å skade palestinske sivile.

I den forbindelsen vil vi vise til vår artikkel Ekstremt lave tapstall. Noen har reagert med sinne på denne artikkelen. Men ingen har fortalt oss om andre hærer som har gjennomført slike operasjoner med tilnærmelsesvis like små tap.

En annen grunn til at israelerne går så langsomt fram, er at palestinerne har lagt en lang rekke minefeller og andre dødelige, selvutløsende mekanismer inn i hus og biler. Soldatene må derfor gå meget forsiktig fram av hensyn til sin egen sikkerhet.

Foreløpig tyder det meste på at Sharon vil fortsette operasjonene til de har nådd sitt mål: Arrestere eller drepe dem som aktivt planlegger og utfører terror, særlig selvmordsaksjoner, i Israel. Og å beslaglegge og ødelegge mest mulig at det utstyr som brukes til den slags: «Magebelter», skytevåpen, bomber og særlig fabrikker som framstiller den slags djevelskap.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart