Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Cheney om Arafat

USAs visepresident, Dick Cheney, kunne vanskelig skjule sin utålmodighet da Israels utenriksminister Shimon Peres nylig gjentok sitt syn om at å ydmyke Yasser Arafat kunne slå tilbake. "Med all den respekten jeg har for deg, er jeg uenig," sa Cheney. "Hvis vi presser ham, vil han endre seg." (Ukeutgaven av Jerusalem Post, 29.03.2002, s. 4.)

USA kjører litt doble signaler for tiden. Utenriksminister Colin Powell og hans departement kommer noen ganger med kritiske kommentarer til Israel. President Bush høres av og til litt kritisk ut, men generelt støtter han og visepresidenten Israel temmelig fullt ut. Ikke sjelden ligger de «til høyre for Israels regjering».

Trolig er dette en slags balansegang med hensyn både til hva de toneangivende i administrasjonen egentlig mener og behovet for å redusere det sinnet de arabiske oljestatene føler over USAs støtte til Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart