Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Stor pågang til MIFF

Mandag 1. april var historisk besøksrekord på miff.no. Onsdag 3. april var rekorden slått med 50 prosent økning på to døgn. Godt over 20 prosent av de besøkende bruker mer enn 10 minutt inne på MIFFs nettsider.

Krigen på Vestbredden gir enorm pågang på Med Israel for freds server. Aldri tidligere har MIFF mottatt så mange innmeldinger i døgnet. Ansvarlig for medlemsdatabasen anslår at medlemsveksten overstiger 10 prosent det siste året. Israels venner i Norge samler seg nå om MIFF.

Men ikke alle er like entusiastiske.

– Trekk ut strømmen på serveren deres, så lenge Israel ikke kan rette seg etter internasjonale spilleregler, skriver en besøkende som tydeligvis er provosert over MIFFs sterke forsvar for Israel.

Vi har ikke ambisjoner om å koble fra strømmen på serveren, men tvert imot intensivere arbeidet med å forklare Israel situasjon i Norge. Både media og skoleelever logger seg inn i Porten til Midtøsten, for å finne våre argumenter.

Fortsatt hatmail
21. mars skrev vi om en strøm av hatmail til MIFF. Disse fortsetter ennå å strømme inn. Sharon blir æresskjelt. Jøder sammenlignes med nazister, og MIFFs internett-sider er «propaganda».

– Det var egentlig en tragedie for hele verden, at ikke Hitler fikk gjennomføre sin løsning på jødeproblemene fullt ut, skriver en innsender til oss 3. april.

Liknende budskap mottar vi nå en håndfull av til dagen.

Oppmuntringer
Men det kommer også inn positive meldinger. Vi har tatt utdrag fra noen innsendere. Takk skal dere ha, alle sammen!

Helga Olsen
– Hei MIFF! Det varmer mitt hjerte å se at det er noe her i Norge som støtter Israel i denne vanskelig tiden. Hetsen mot Israel og jøder i media, blant politikere og kristne ledere, viser at mange har ikke lært noe av historien og bryr seg generelt ikke om FAKTA i konflikten. Derfor er det fint å se at det er noe som vet bedre og støtter Israel ikke bare på grunn av religion/ Bibelen, men fordi Israel har RETT.

Einar Dahlen
– Det er bra å finne strukturert stoff en behøver i den daglige debatt. Alle GODE ønsker videre!

Sigmund Dyrnes, Kristiansund
– Hold frem som dere stevner MIFF – å vise en annen side enn den som oftest fremkommer i norsk media for tiden. Det er en nødvendighet å prøve å få frem balanse i påstandene, men det er nesten til å grine av, når en ser utsagn fra kun den ene parten blir stående uimotsagt i media. Ønsker dere alt godt

Rannveig Markussen
– Jeg vil takke for fine og informative sider om Midtøsten-konflikten. Det er bra å få lese noe som ikke er jødefiendtlig, slik som blant annet NRKs og Dagbladets sider er.

Våler forsvarsforening, formann Trond Gustavsen
– Våler Forsvarsforening støtter det jødiske forlkets kamp mot terror og ufred i Israel. Vi tar avstand fra medias partiske dekning av konflikten i Midtøsten.
Vi stiller oss sterkt tvilende til Aftenpostens påstand om at «40 % av alle nordmenn har sympati for palestinernes frihetskamp».
VFF er sterkt i mot eventuell boikott av varer fra staten Israel.

Andreas Burø
– I en skitten medieverden ble jeg glad da jeg nettopp oppdaget Porten til Midtøsten. Bra og se det fremdeles er noen opplyste angående Midtøstens historie.

Send mail til president George W. Bush
USAs president George W. Bush har fått mange mail med kritikk for hans sterke støtte til Israel. I en mail som MIFF har mottatt, blir det oppfordret til å sende mail til presidenten hvor man takker ham for hans pro-israelske standpunkt, og oppfordrer ham til å stå fast.

Oppfordringen fra innsenderen er kort og godt:
Skriv en kort, personlig hilsen til George W. Bush, gjerne med emnefeltet: «Thank you for standing with Israel».
Send den inn til: president@whitehouse.gov
Alle mail som blir sendt inn, blir registrert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart