Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Myter for fakta

I sin uke-utgave, datert 8. mars 2002, gjengir Jerusalem Post tall fra en meningsmåling som ble offentliggjort i USA Today.

I meningsmålingen ble 9.924 personer spurt av i personlige intervjuer hva de trodde om terrorhandlingene i USA 11. september. De spurte var bosatt i Saudi-Arabia, Iran, Pakistan, Indonesia, Tyrkia, Libanon, Kuwait, Jordan og Marokko. Målingen ble foretatt i desember og januar.

Selv om nyhetsmeldinger har fortalt at 15 av de 19 kaprerne var fra Saudi-Arabia, trodde bare 18 % av de spurte at det var arabere som hadde foretatt angrepene! Mange la skylden på Israel og USA.
At den slags tanker er utbredt blant muslimer i Norge også, kan enhver sjekke ved å gå inn på debattsider på Internett. En lang rekke innlegg der «beviser» at jøder generelt, Israel spesielt eller USA selv (president Bush, f. eks.) stod bak terror-angrepene, eller i det minste kjente til dem på forhånd uten å si fra.

Noen av de «innfødt» norske debattantene avviser med forakt den slags «opplysninger». Men så snart de samme muslimene kommer med «sannheten» om Israel, er de helt med. Da er det interessant og pålitelig.

Det er å håpe at seriøse fakta og saklige opplysninger kan gjennomtrenge Midtøsten-debatten både her hjemme og ellers i verden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart