Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israel i Europa

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Jødehat i Frankrike og Belgia
Simon Wiesenthal-senteret, den internasjonale jødiske menneskerettighetsorganisasjonen, har rådet sine 400.000 medlemmer til å vise «ekstrem forsiktighet» hvis de reiser til Frankrike og Belgia.

Rådet kommer etter en økende bølge av anti-jødisk vold i Europa. Det henviser til brannstiftelse mot synagoger og jødiske institusjoner og andre tilfeller av trusler og skremsler i Paris, Marseilles, Lyon og andre steder.

I Belgia ble overrabbineren antastet på gaten i Brussel, og religiøse jøder er blitt rådet til å ikke gå med kippa der når de er ute. [Kippa er en slik liten kalott som religiøse jøder har på hodet.]

Belgia planlegger boikott av Israel
Israelske diamanthandlere har fått beskjed av sine belgiske handelspartnere om at den belgiske regjeringen planlegger en handelsboikott av Israel.

Omkring 65 % av Israels import av uslipte diamanter kommer fra eller gjennom Belgia, som er størst i verden i handel med slipte og uslipte diamanter. Israel importerer for over 2 milliarder kroner i måneden i diamanter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart