Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

PLO og München-massakren

I en selvbiografi fra slutten av 90-tallet innrømmer Mohammed Odeh (også kalt Abu Daoud) i PLO at han var med på planlegge München-massakren i 1972, da 11 israelske idrettsfolk ble myrdet.

I Tyskland er det utstedt en arrestordre på ham. Da Israel nektet ham gjennomreise for å komme tilbake til Ramallah, hvor han bor, sa han ifølge Jerusalem Report: «Hver [palestiner] er skyldig for det som hendte i München, akkurat som jeg er. Israel vil måtte deportere omtrent 1.000 personer med Abu Amar [Yasser Arafat] i spissen. Det vil si at dere [israelere] sitter igjen med [Hamas-lederen] sjek Yassin.»

Tidligere har PLO nektet ansvar for denne udåden, og lagt skylden på en organisasjon de kalte Svart september. Men det er nå klart at denne organisasjonen bare var en dekkorganisasjon for PLO.

Noe lignende er blitt endelig bekreftet under Israels aksjon på Vestbredden etter PLOs påskemassakrer på sivile israelere. Det er funnet en rekke dokumenter som endelig knytter Arafat til selvmordsbomber og annen terror. Og da ikke bare slik at han har gitt støtte til det i prinsippet og i generelle ordelag (det har han gjort mange ganger offentlig). Det viser seg at Arafat selv og kretsen rundt ham har støttet og godkjent helt ned på detaljnivå.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart