Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Antisemittisme i arabiske media

Siden den andre intifadaen brøt ut september 2000, har media i arabiske land brukt stadig sterkere virkemidler for å demonisere staten Israel. Zionismen blir stadig likestilt med nazisme, og antisemittiske løgner om jøder som drikker blod fra ikke-jøder blir trykket i statlige aviser i Saudi-Arabia. Her følger noen eksempel på noe av det som har stått på trykk i aviser i den arabiske verden. Eksemplene er samlet inn av den amerikanske organisasjonen ADL (Anti-Defamation League).

»]Sammenlikninger av zionisme og nazisme

”Likhetene og sammenfallene mellom zionistiske og nazistiske tanker og handlinger er kjent. Men for å forutsi hva det neste trinnet til Sharons hær blir, må vi gå tilbake i historien og se hva Hitlers hær gjorde med alle de europeiske folkene, og særlig med jødene. Det som er merkelig er at offeret begynner å etterlikne bøddelen, og at han staffer uskyldige ofre som har ingenting å gjøre med det som skjedde med ham. Det virker som om Hitler er levende igjen, og oppfører seg som før, men denne gangen overfor palestinerne: Hans student, Sharon, har på en ekstrem måte lært fra sin mester, Hitler…”

 

”Hitler og Mussolini ble begge kastet i historiens søppelkasse… Vil Sharon få en bedre skjebne?”

 

Al-Ahram, Egyptisk regjeringsavis, 17. april 2002

 

”…det nye fenomenet nazisme.. ble vist fram av den israelske rasist staten…”

”…denne rasist hæren utførte kriminelle kollektive henrettelser, akkurat som de kjente Nazi hendelsene. I tillegg samlet de innbyggerne på offentlige plasser etter at de advarte innbyggerne om at husene ville bli ødelagt med innbyggerne dersom de ikke gikk ut. De brukte velkjente nazimetoder…”

 

Al-Ahram, Egyptisk regjeringsavis, 16. april 2002

 

 

”Hvorfor er de (jødene) hatet av alle folk som har huset dem, som Irak og Egypt tusenvis av år siden, og Tyskland og Spania, Frankrike og Storbritannia? Frem til de dager da de fikk makt over pengene og pressen, slik at de kunne omskrive historien?”

 

Al-Riyadh, Saudi regeringsavis, 15.april. 2002

Flere karikaturtegninger»]

»]
Lederartikler og kommentarartikler i den egyptiske presse har utpekt Ariel Sharon som «den største massemorder i verdenshistorien, morder av uskyldige kvinner og barn». [al-Wafd, 21. januar 2002.]

»]»]»]

Holocaust fornektelse

 

”Slik at jødene er forbannet – jødene i vår tid, de som kom før dem og de som kommer etter dem. Hvis noen jøder kommer etter dem”.

 

“Med hensyn til Holocaust-svindelen…

Mange franske studier har bevist at dette ikke er mer enn oppspinn, en løgn, og svindel!! Det er iscenesatt en handling som nøye er planlagt, der mange falske fotografi er anvendt, uten sammenheng med sannheten. Ja, det er en film, intet mer, intet mindre. Hitler selv som de anklager for nazisme, er i mine øyne intet mindre enn en forsiktig ”elev” i en verden av mord og blodsutgytelser. Han er helt uskyldig i å ha grillet dem i hans falske Holocaust!!”

 

”Hele saken er som mange britiske og franske studier viser, intet mer enn et stort israelsk spill med det mål å presse den tyske staten spesielt, og de europeiske landene generelt. Men jeg personlig, og på bakgrunn av denne løgnhistorien klager jeg til Hitler. Jeg sier til ham fra mitt hjertes dyp: Om du bare hadde gjort det bror, om bare det virkelig hadde skjedd, så verden kunne puste ut i lettelse uten deres ondskap og synder.”

 

Al-Akhbar, Egyptisk regjeringsavis, 29. april 2002

 

Onde jøder

 

”Våre fiender lider nå mer enn vi gjør. Hvorfor? Fordi vi er overbevist om at våre døde kommer til paradis, mens de døde jødene kommer til helvete, til en fryktelig skjebne. Så vi står fast og bestemt, i vår lydighet til Allah..”

 

”En troverdig hadith (muslimsk tradisjon) sier: ”Jødene vil bekjempe deg, men dere vil bli satt til å styre over dem”. Hva kan være mer nydelig enn denne tradisjonen? ”Jødene vil bekjempe deg”- jødene har begynt å bekjempe oss. ”Dere vil bli satt til å styre over dem. Hvem vil sette muslimene til å styre over jødene? Allah..Inntil jødene gjemmer seg bak steinen og treet.”

 

”Men steinen og treet vil si: O, Muslim, tjener av Allah, en jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham. Alle utenom Gharqad treet som er jødenes tre.”

 

”Vi tror på denne hadithen. Vi er overbevist om at denne hadithen varsler om islams spredning og at den vil herske over landet…”

 

Fra palestinsk TV, 12. april 2002. Tatt fra en fredags gudstjeneste holdt av imamen til den palestinske selvstyremyndigheten, Sjeik Ibrahim Madhi.

Eksempel på jødehat i tegneserie for barn

«] «]

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart