Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Syria leder Sikkerhetsrådet

Syria har i sommer ledet FNs sikkerhetsråd. (Ledelsen går på omgang.) Jerusalem Post kommenterte dette i en lederartikkel 24. juni. Noen punkter fra artikkelen, fritt gjengitt:

Bashar Assad kom til makten for to år siden da hans far Hafez døde. Han satte da fri flere opposisjonelle som hadde tilbrakt år, i noen tilfeller tiår, i farens fengsler.

Men nå er det annerledes. En rekke personer er arrestert på politisk grunnlag. En av dem som nå er arrestert, er Riad al-Turk. Han er kommunist og har allerede sittet 17 år i fengsel. Hans forbrytelse er at han har beskrevet Hafez Assads periode som en tid med stagnasjon og korrupsjon. En annen er dømt til fem år for uten tillatelse å ha ledet politiske diskusjonsfora i private hjem. En annen fikk fem år for å ha organisert en menneskerettighetskomite i det syriske parlamentet.

I tillegg har syrerne okkupert nabolandet Libanon, og de overser FNs sanksjoner mot Irak ved at de kjøper olje fra Irak.

Dessuten gir de baser til terrororganisasjoner som Islamsk Jihad, som står bak mange terrorangrep. Syrerne har forklart at selvmordsbomber rettet mot Israel, ikke er terror.

Syrernes totalitære system er strengt, selv etter standarden i arabiske land. Det er tragisk at FN lar seg lede av et slikt regime. I stedet for å sitte som verdens dommer i Sikkerhetsrådet, burde landet selv stå i tiltaleboksen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart