Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ny slankemaskin skal erstatte fettsuging

Israel er trolig det landet i verden hvor det blir gjort flest oppfinnelser og oppdagelser (i forhold til folketallet). Det gjelder særlig innenfor medisin og høyteknologi, og ikke minst i skjæringspunktet mellom disse feltene.

To israelske leger, Ami Glicksman og Yoram Eshel, har funnet opp en maskin som de håper kan erstatte fettsuging, i hvert fall i mange tilfeller. Den er foreløpig bare brukt på griser, og det var vellykket. Det er meningen snart å forsøke den på pasienter. Om halvannet år håper de å ha maskinen i salg.

Prinsippet bak maskinen er at den sender en sterk ultralyd mot de områdene hvor underhudsfettet skal fjernes. Lyden skal ødelegge celleveggen i fettcellene. En behandling varer 30-45 minutter, og kan rettes mot to-tre områder. De fettcellene som blir ødelagt, flyter ut i kroppen og blir fjernet ved lymfe- og immunsystemet, og forsvinner ut av kroppen på 10 dager. På en behandling kan opptil 500 cm3 (en halv liter) fett fjernes. Det må gå en måneds tid mellom hver behandling.

Det er ingen bivirkninger, ifølge oppfinnerne. «Den eneste smerten er på pasientens lommebok.» Det er ingen oppvarming, og ingen andre celler enn fettcellene blir berørt.

Virkningen kan rettes spesielt mot utvalgte deler av kroppen, slik at behandlingene kan bidra til å forme figuren. Et dataprogram sørger for at strålene alltid rettes der hvor de skal, selv om pasienten skulle bevege seg.

Hver maskin ventes å koste et par millioner kroner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart