Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stor islamsk demonstrasjon

De israelske araberne utgjør ca. 20 % av befolkningen i Israel. I motsetning til palestinerne på Vestbredden og i Gaza har de israelsk statsborgerskap. Et stort flertall av dem er muslimer.

20. september deltok ca. 60 000 israelske arabere i en stor demonstrasjon. Den fant sted på den kommunale fotballbanen i Umm el-Fahm, som er en arabisk by i Israel. Demonstrasjonen var organisert av den radikale, fundamentalistiske grenen av Islamsk bevegelse. I motsetning til enkelte andre islamske retninger ønsker denne ikke å delta i valg til Knesset.

Denne årlige «festivalen» begynte med ett minutts stillhet til minne om de 13 israelske araberne som ble drept i trefningene i oktober 2000. Den ble holdt under slagordet «Al Aksa er i fare». I en periode hvor muslimene stenger alle kristne og alle jøder ute fra å besøke Tempelplassen, og Israel har bøyd seg for det, kjører man altså på at Israel vil ødelegge moskeen! Deltakerne ropte taktfast: «Med blod og ånd skal vi frigjøre Al Aksa!», med en kjempemessig plakat av moskeen i bakgrunnen.

Slagordene og talene angrep USA og Israel. Sharon-regjeringen har hele ansvaret for blodsutgytelsene. Ingen fordømte terroren, selv om bevegelsen offisielt er imot «drap på uskyldige sivile». Men i deres øyne er ingen israeler, uansett kjønn og alder, en «uskyldig sivil», for alle israelere deltar på ulike vis i krigen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart