Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Arrow klar

I den krigen mot Irak som ser ut for å komme, må Israel regne med angrep av raketter denne gangen også. Forrige gang skulle Patriot-raketter forsvare Israel, men de hadde liten virkning. Nå skal disse rakettene være forbedret.Men israelerne har større forventninger til Arrow-raketten, som de har utviklet selv med delvis finansiering fra USA.

I den krigen mot Irak som ser ut for å komme, må Israel regne med angrep av raketter denne gangen også. Forrige gang skulle Patriot-raketter forsvare Israel, men de hadde liten virkning. Nå skal disse rakettene være forbedret.
Men israelerne har større forventninger til Arrow-raketten, som de har utviklet selv med delvis finansiering fra USA.

Nylig ble batteri nr. 2 med denne raketten klart for bruk. De to batteriene skal til sammen kunne forsvare store deler av Israel, særlig av de tettest befolkede områdene. Noen områder blir også dekket av begge batteriene. Når et tredje batteri er på plass, vil hele Israel være beskyttet.
Systemet er bygd rundt en meget kraftig radar. Strålene fra radaren har ført til en viss motvilje fra befolkningen i de områdene hvor rakettene er utplassert. Det er inngått avtaler om begrensninger i bruken i fredstid.

Prinsippet er at Arrow-raketten blir skutt ut mot en innkommende rakett, og treffer den nokså høyt oppe og langt borte fra målet. Arrow-raketten eksploderer og ødelegger den fiendtlige raketten. Det har vært flere vellykkede tester.

Ingen tror at Arrow-systemet kan gi en fullstendig beskyttelse. Men det regnes som det beste rakettforsvarssystemet i verden akkurat nå.

 

 

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart