Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arabisk «ytringsfrihet»

Den arabiske journalistforeningen holder til i Cairo. For tiden overveier den å utstøte to medlemmer. De har offentliggjort artikler på en israelsk Internett-side, Y-Net. Det er noe så fælt som "normalisering med fienden", Israel. Begge arbeider også for Internett-siden til al-Jazeera, den kjente TV-stasjonen i Qatar.

Innholdet av det de to skrev, er også uakseptabelt i arabiske journalistkretser. Munir al-Mawri, som er fra Jemen, støtter en amerikansk krig mot Irak, etter som det er få irakere som tjener noe på at Saddam blir sittende. Og Imran Salman, som er fra Bahrain, mener at selvmordsbomberne har skadet palestinernes sak.
Deres egen forening forbyr altså arabiske journalister å ha noe med Israel å gjøre. Enhver kan tenke seg hvordan det virker på måten arabiske medier presenterer stoff om Israel på, og hva det har å si for fredsutsiktene.

Men palestinere fra ulike organisasjoner gir, tross dette, intervjuer til israelske medier, som regel anonymt. Det gjelder også Arafats egne selvstyre-myndigheter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart