Hamas oppfordrer til webkrig

Den militante palestinske organisasjonen Hamas oppfordrer sine tilhengere til en tre dager lang hellig krig (jihad) på Internet. Angrepet skal rette seg mot jødiske hjemmesider.Internet kan godt være neste terrormål

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den militante palestinske organisasjonen Hamas oppfordrer sine tilhengere til en tre dager lang hellig krig (jihad) på Internet. Angrepet skal rette seg mot jødiske hjemmesider.
Internet kan godt være neste terrormålDet er Simon Wiesenthal-senteret i Los Angeles som advarer mot et »elektronisk jihad» mot jødiske webbsider fra 29. november og tre
dager fremover.

Organisasjonens talsmann, Abraham Cooper, sier till nyhetsbyrået Reuters at senterets eksperter fant oppfordringen på Internet med sider med kobling til Hamas. Muslimer verden over blir oppfordret til og hacke seg inn på israelske og jødiske sider. Angrepet skal vare i 3 dager. For den som ikke vet hvordan dette skal gjøres, finnes veiledning og angrepsmetoder presentert.

Cooper sier at målgruppen »jødiske sider» kan omfatte alt fra offentlige
israelske regjeringssider til privatpersoner og firma som for eksempel har handelsforbindelser med israelske firma.

Knutepunkter angrepsmål
Allerede før terrorangrepet mot World Trade Center i New York har
sikkerhetstjenester verden over advart mot at neste terrorangrep kan rette seg mot Internets infrastruktur. På den måten at man rent fysisk kan sprenge knutepunkter i luften eller slå de ut gjennom forskjellige angrep over Internet.

Kunnskapen om hva som kan skje om et knutepunkt blir angrepet er liten.

En virkelig trussel
At trusselen kan forvandles til virkelighet kan illustreres med at fire
IRA-medlemmer soner lange fengselsstraff i England, etter at de nesten slo ut hele Londons El-forsyningsnett. Det tok de engelske myndighetene et halvt år å rette skadene.

Kilde: Artikler i den svenske nettavisen Expressen.se

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart