Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Samling på ytre høyre

Tre partier på ytre høyre fløy skal gå sammen til ett parti. Ett er fra før en allianse av to partier: Nasjonal union og Yisrael Beiteinu. De to andre partiene er Moledet og Tekuma. Navnet blir Nasjonal union. Leder blir Avigdor Lieberman (bildet). Meningsmålinger gir det nye partiet opptil 10 mandater i det nye Knesset.

Partiet går sterkt imot at noen jøder skal flyttes fra Gaza eller Vestbredden. Store deler av partiet ønsker å «overtale» araberne i Israel og på Vestbredden til å flytte til arabiske land.

Lieberman sier at han «ikke ville ha noe imot» å bli finansminister i en Sharon-regjering. Også Arbeiderpartiet har tidligere tatt partier fra ytre høyre med i regjeringen. For det er i utenrikspolitikk de er «ytre høyre». I økonomisk politikk og innenrikspolitikk kan de være sentrumspolitikere. Og det trengs jo flertall i slike saker også.

Lieberman har erklært at dersom en palestinsk stat blir opprettet, vil det bety på staten Israel. Han ønsker å forby Den islamske bevegelse og Azmi Bishara (medlem av Knesset) å stille til valg.

Lieberman sier at Israel først må overvinne terroren. Deretter kan de økonomiske og sosiale problemene løses.

Hovedkilde: Artikkel av Etgar Lefkovits 26. november i Jerusalem Post.Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart