Søk

Arafat støtter skurkene

Denne artikkelen er skrevet i august 1990, og forteller om det forholdet Arafat og hans PLO hadde både til Saddam Hussein og til andre av de store skurkene som var aktuelle på den tiden og årene like før. Opprinnelig var den manuskript til et nærradio-program i Stavanger. Bakgrunnen er at Irak på det tidspunktet nylig hadde okkupert nabolandet Kuwait.

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1200 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Det har [i august 1990] vært et arabisk toppmøte i Cairo. De fleste arabiske land har gitt uttrykk for støtte til Kuwait og Saudi-Arabia mot Iraks aggresjon. Enkelte avstod fra å stemme. De eneste som stemte sammen med Irak mot den resolusjonen som ble vedtatt, var Libya og PLO. Arafat allierer seg altså med de største pøblene på den internasjonale scenen, med Saddam Hussein og Moammar Ghaddafi.

Det er ellers ikke noe spesielt med det. Yassir Arafat var også venn med Romanias Ceausescu. PLO-lederen møtte opp på Ceaucescus siste partikongress kort før han ble styrtet. Arafat har flere venner. Han var i Beijing like etter massakrene der og uttrykte sin fulle støtte til de kinesiske lederne. Han står for øvrig i en god tradisjon. Muftien av Jerusalem, lederen for palestinerne i 30- og 40-åra, oppholdt seg under 2. verdenskrig som Hitlers gjest i Berlin, og han protesterte mot at jøder ble reddet fra myrderiene. Det er mye i påstanden om at palestina-arabernes største ulykke har vært deres ledere.
Kanskje vil den nåværende konflikten føre til at verden får litt mer forståelse for Israels vanskelige situasjon. Kuwait hjalp Irak med enorme pengebeløp under krigen mot Iran. [Det var Irak som angrep. Den varte i 8 år, og kostet hundretusener av liv, kanskje over en million.]

Når vi ser hvordan arabere kan behandle folk som er arabiske og muslimske brødre, og hvor mye deres ord er verd overfor dem, kan vi ane hvordan de foraktede jødenes stat ville bli behandlet hvis araberne noen gang skulle vinne krigen mot Israel. Og kanskje man kan stole litt mindre på utsagn fra den Arafat, den gode venn av Saddam Hussein, Moammar Ghaddaffi, Ceaucescu og gamlingene i Kina.


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart