Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Studiestipend i Israel

Hvert år deler den amerikanske stiftelsen "Thanks to Scandinavia" ut stipend til borgere av de skandinaviske landene for studier i Israel og USA. Formålet er å takke borgere av skandinaviske land for den innsatsen som ble gjort i disse landene for å redde jøder under den annen verdenskrig.

Hvert år deler den amerikanske stiftelsen «Thanks to Scandinavia» ut stipend til borgere av de skandinaviske landene for studier i Israel og USA. Formålet er å takke borgere av skandinaviske land for den innsatsen som ble gjort i disse landene for å redde jøder under den annen verdenskrig.

 

Disse stipendene blir delt ut:

 

Åtte stipend for sommerstudier ved den internasjonale skolen ved Hebrew University i Jerusalem. Skolen tilbyr blant annet språkkurs, i tillegg til studier i historie, kultur og religion. To stipend er forbeholdt studenter fra Norge. Studenten får dekket alle studieutgifter, i tillegg til stipend som dekker reise og andre formål. Søknadsfristen for dette stipendet er 30. mars.
To stipend pålydende 12.500 USD til heltidsstudenter ved Hebrew University. Søknadsfrist 1.mars.
Stiftelsen deler hvert år ut mer enn 250.000 amerikanske dollar til studenter fra Skandinavia til studier ved amerikanske universitet.

Studier i Israel kan varmt anbefales. Sommerstudiene ved Hebrew University samler studenter fra hele verden. I tillegg innebærer det en unik mulighet til å oppleve livet som student i Jerusalem. Mer informasjon om stipendene og søknadsprosedyrer finnes på deres nettested www.thankstoscandinavia.org.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart