Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Salmer i bomberommet

Da det ble klart at det ville bli krig, men før den var brutt ut, fikk mange i Israel et dilemma: Skulle man la brylluper og andre begivenheter gå som planlagt? Det blir jo ikke noe til bryllup dersom alarmen plutselig går og alle må inn i et mest mulig gasstett rom og ta på seg gassmasker. Skulle man avlyse alt?

Israels overrabbiner, Yisrael Lau, gav noen råd på radio. Han mente at ingen burde avlyse slike begivenheter. Faren for angrep mot Israel er små, sa han. (I skrivende stund er det ikke kommet noe angrep.) Men det er lurt å foreta noen forberedelser. Han sa blant annet at alle burde ha et eksemplar av Salmenes bok i Bibelen tilgjengelig i det tette rommet. Han anbefalte å lese følgende salmer derfra: Nummer 3, 13, 20, 121, 142 og 144.

Han berørte et spørsmål til: Hva skal man gjøre hvis alarmen går på sabbaten? En ortodoks jøde har ikke lov til å skru noe apparat på eller av. I krisetider er det derfor en «stille» radiokanal i Israel. Den kan man skru på før sabbaten begynner, og ha den stående på hele tiden, uten å bli forstyrret. Kanalen begynner bare å sende hvis det er livsviktig sikkerhetsinformasjon, og det har man lov til å høre på uansett hvilken dag det er. (Å «redde liv» går foran alle andre bud i loven.) Lau anbefalte å ha radioen inne i et skap med døra åpen. Dersom sendingen fortsetter lenger enn helt nødvendig, kan man lukke døra for radioen og gå tilbake til sabbatsfreden.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart