Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terrortraumer hos barn

Fagfolk tilknyttet Tel Aviv Universitet har undersøkt 3.000 jødiske barn i 7.-9. klasse, både i Israel og i de jødiske bosetningene på Vestbredden og i Gaza. 70 % av barna sa at terroren har innvirkning på hvordan de lever. 20 % sa at de hadde en slektning som var rammet av terror. 2 % var selv direkte berørt av et terrorangrep.

Rundt 40 % lider av moderate til alvorlige symptomer på post-traumatisk stress. 15 % viste middels til alvorlige symptomer og 9 % trenger behandling.

De fem skolene som hadde flest alvorlige tilfeller, var alle religiøse. De to mest utsatte ligger i Gaza og på Vestbredden. Generelt har de religiøse jødene flere slektninger som er utsatt for terror.

En tidligere undersøkelse viste enda verre tall på Vestbredden. 70 % av barna der viste symptomer på post-traumatisk stress, 37 % av dem i en høy grad. 50 % av arabiske barn i selve Israel viser symptomer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart