Kongressen advarer mot å presse Israel

313 medlemmer av Representantenes hus i den amerikanske Kongressen har skrevet brev til president Bush. Slike brev har ingen formell status, men de blir nok lest nøye.

I brevet går representantene inn for «veikartet» og en to-stats-løsning på konflikten mellom israelere og palestinere. Men de advarer mot å presse israelerne til innrømmelser før palestinerne oppfyller de kravene som settes til dem. Det blir feil å fokusere på datoer i stedet for på hva partene har utrettet.

Det som ligger bak, er at Israel ikke kan lette noe særlig på sine tiltak så lenge ikke palestinerne selv gjør noe effektivt for å stanse terroren. Ellers vil det bli en ny runde med meget dødelig terror i stor stil.

88 av 100 senatorer har sendt et lignende brev til president Bush.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart