Gir sterk støtte til sikkerhetsgjerdet

68 prosent av amerikanerne mener Israel har rett til å bygge sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, «selv om mange andre land er uenige». 57 prosent mener Israel har rett til å fortsette byggingen av gjerdet selv om den internasjonale domstolen går imot. Bare 46 prosent tror domstolen i Haag er i stand til å være objektiv.
– De fleste amerikanere annerkjenner Israels og andre demokratiers rett til å forsvare seg selv, ikke minst med å reise ikke-voldelige barrierer for å forhindre terror, sier visedirektør Cliff May i den amerikanske organisasjonen som gjennomførte meningsmålingen i slutten av januar.
51 prosent av amerikanerne mener det er rett å bygge sikkerhetsgjerdet, selv med traséen som noen steder kutter langt inn i Vestbredden. (12.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart