USA ville ha brukt B-52 bombefly

Dersom noe annet land hadde blitt utsatt for terrorkampanjen som Israel har lidd under de siste tre år, ville de ha «teppebombet» de palestinske områdene, mener republikaneren Jerrold Nadler fra New York.
– Dersom det var Amerika som hadde blitt angrepet, ville vi brukt B-52 bombefly, sa kongressmannen under et besøk i Jerusalem søndag.
Nadler kommenterte også det israelske sikkerhetsgjerdet:
– Vi hører argumenter om at gjerdet skaper problemer for palestinerne. Jeg er sikker på at det gjør det, men de må legge skylden på sine egne ledere. Så lenge denne terrorbølgen fortsetter, har palestinerne ingen innflytelse på hvor gjerdet går, sa president Bushs partikollega.(23.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart