Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Amerikanerne ser Israel som en god venn

En meningsmåling Harris Interactive website har utført nylig, gir interessante opplysninger om hvordan amerikanere betrakter ulike land.

En meningsmåling Harris Interactive website har utført nylig, gir interessante opplysninger om hvordan amerikanere betrakter ulike land.

Hvert år stiller Harris Interactive spørsmål til et utvalg av den voksne befolkningen i USA om dette. Deltakerne skal svare på hvordan de oppfatter ulike land, og plassere dem på en skala fra «nær alliert» til «uvennlig og er en fiende».

Dette året viste meningsmålingen at som nære allierte kom engelsktalende land på toppen: Storbritannia 74 %, Canada 48 % og Australia på 44 %. Men det vil nok forbause enkelte her hjemme at Israel kom på fjerdeplassen, med 41 %. Det forteller vel først og fremst om et ganske annet mediebilde. Så fulgte Japan, Mexico (27 %), Italia (26 %), Sør-Korea (25 %), Tyskland (24 %) og Sverige (23 %).

I tillegg til de 41 % som ser Israel som en alliert, ser 31 % det som et vennlig land, men ikke alliert. Det er 72 % til sammen. 6 % oppfattet Israel som en fiende, 13 % som verken venn eller fiende.

De landene som flest ser som «ikke vennlig» eller verre, er Kina (53 %), Pakistan (53 %), Frankrike (41 %) og Colombia (41 %).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart