Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kvinnelige terrorister angrer ikke

Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde. En dag vil vi bli fri okkupasjonen og da vil jeg bli fri fra fengsel, sier terroristkvinnen Ahlam Tamimi.

Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde. En dag vil vi bli fri okkupasjonen og da vil jeg bli fri fra fengsel, sier terroristkvinnen Ahlam Tamimi.

I august 2001 kjørte hun selvmordsbomberen til Sbarro-restauranten i Jerusalem. Minst 15 israelere, der i blant seks barn, ble drept i eksplosjonen.

Tamimi sitter med 16 livstidsdommer i Hasharon-fengselet, sammen med 106 andre kvinnelige sikkerhetsfanger. Søndag 26. mars lot hun seg intervju av Raanan Ben-Zur, journalist i Yedioth Aharonoth.

– Jeg vil komme ut av fengsel, og jeg vil avvise Israels rett til å eksistere. Samtaler vil bare ta sted når Israel innser at dette er islamsk land, sier Tamimi, som er Hamas-medlem.

Amana Muna har også livstidsdom, etter at hun ble funnet skyldig i medvirkning til drapet på den israelske tenåringen Ofir Nahum. Som Fatah-terrorist er hun ikke særlig begeistret for det palestinske valgresultatet, men hun later til å ta det med ro.

– Det er ikke noe forskjell på Fatah og Hamas, sier hun.

Palestinske myndigheter har jevnlig sendt penger til Muna og andre terrorister i israelske fengsel, men etter valget har det ikke kommet noe ennå. Heller ikke Muna angrer på det hun gjorde, og hun har tro på å slippe fri.

– Du vil se meg utenfor [fengselet] til slutt, sier hun.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart