Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– 550 Hizbollah-soldater drept

Hizbollah har under krigen sagt at nesten ingen av deres soldater er blitt drept. Det er en av grunnene til at mange (også her i Norge) har brukt slagordet "flere barn enn soldater er blitt drept" eller at "nesten alle drepte er sivile".

Hizbollah har under krigen sagt at nesten ingen av deres soldater er blitt drept. Det er en av grunnene til at mange (også her i Norge) har brukt slagordet «flere barn enn soldater er blitt drept» eller at «nesten alle drepte er sivile».

Dette stemmer ikke, heller ikke om vi ser bort fra den israelske offensiven som startet omtrent da FN vedtok våpenhvile. 31. juli hadde Israel en liste med over 200 navn på drepte Hizbollah-soldater. I tillegg var mange drept som Israel ikke kjente navnene på. Før den store israelske offensiven startet, anslo en israelsk militærkilde at Israel hadde drept 550 Hizbollah-soldater, og over halvparten av dem kjente man navnet på.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart