Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tusenvis av nye «israelske» akademikere

Scholars for Peace in the Middle East har funnet en kreativ måte å bekjempe Israel-boikotten som er satt i gang blant noen britiske akademikere.

Scholars for Peace in the Middle East har funnet en kreativ måte å bekjempe Israel-boikotten som er satt i gang blant noen britiske akademikere.

Organisasjonen har over 18.000 medlemmer fra den akademiske verden. Under ledelse av professor i jus Alan Dershowitz ved Harvard-universitetet og professor Steven Weinberg (Nobelpris-vinner i fysikk) ved Universitetet i Texas har organisasjonen satt i gang en aksjon mot den akademiske boikotten den britiske organisasjonen UCU (University and College Union) har vedtatt mot Israel.

På syv uker har de fått over 10.000 underskrifter. Underskriverne erklærer seg som «israelske akademikere» i forhold til enhver aktivitet hvor israelske akademikere er utestengt. De avstår altså selv fra alt som israelere er utestengt fra.

Blant de over 10.000 er det 32 Nobelpris-vinnere og 52 presidenter for universiteter og høyskoler. De kommer fra et bredt politisk spektrum.
Talsmenn for aksjonen sier at de ikke vil la en håndfull radikalere som er imot sameksistens kapre den akademiske verden og trampe på den akademiske friheten. En boikott vil bytte ut samtale bygget på fakta med en ensidig politisk agenda. Det snur moral og frihet på hodet.

Initiativtakerne til anti-boikott-aksjonen håper og tror at det vil bli så mange underskrivere at en britisk boikott av Israel vil ende med å skade boikotterne selv mest. De som utestenger israelere, vil selv bli de som blir boikottet.

Kilde: En artikkel av Jonny Paul på jpost.com (Jerusalem Post) 29. juli 2007.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart